Новости семинарской жизни

02.09.2017. У Почаївській семінарії був вiдслужений молебень з нагоди початку нового навчального року

29.08.2017. На свято Успіння Божої Матері ректор семінарії взяв участь у богослужінні в Почаївській лаврі

21.08.2017. В Почаївській семінарії почалися вступні іспити

20.08.2017. Праздничное воскресное богослужение

01.08.2017. Ректора семинарии, епископа Серафима, поздравили с днем ангела

06.06.2017. В Почаївській семінарії відбувся 24-й випуск

05.06.2017. Святкове богослужіння в день Святої Трійці в семінарії

31.05.2017. У Почаївській семінарії відбулося засідання педради

30.05.2017. В Почаївській Семінарії відбувся захист дипломних робіт

28.05.2017. Викладач Почаївської семінарії призначений ректором Волинської семінарії

26.05.2017. В день свята Вознесіння єпископ Серафим служив святкову літургію у семінарському храмі

19.05.2017. В Почаївській семінарії вшанували пам'ять преп. Іова

12.05.2017. В Почаївській семінарії вшанували пам'ять преп. Амфілохія

08.05.2017. Панахида по митрополиту Олексію (Громадському)

04.05.2017. В Почаївській Духовній Семінарії проходять екзамени

22.04.2017. Митрополит Сергій вручив церковні нагороди викладачам семінарії

Семинарский храм

02.09.2017 г.| Сторчoвий С.В.
У Почаївській семінарії був вiдслужений молебень з нагоди початку нового навчального року

2-го вересня 2017 року, в храмі преп. Іова та Амфілохія Почаївських було звершено Божественну літургію та молебень перед початком нового навчального року....

 2-го вересня 2017 року, в храмі преп. Іова та Амфілохія Почаївських було звершено Божественну літургію та молебень перед початком нового навчального року.

 Урочисте богослужіння очолив ректор семінарії єпископ Шумський Серафим, якому співслужили викладачі семінарії у священному сані. Пiсля запричасного митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій благословив вихованців 4-го класу ПДС на носіння підрясника. Крiм цього, митрополит Сергій, очолив молебень і заупокійну літію за спочилими студентами та викладачами семінарії.

 На завершення урочистого молебню ректор семінарії єпископ Серафим звернувся з привiтальним словом до викладачів і студентів семінарії, а митрополит Сергій, за традицією, вручив вихованцям 1-го класу православний молитвослов.

 Після закінчення богослужiння викладачі та студенти семінарії приклонилися до мощей препп. Іова та Амфілохія, до чудотворної ікони Божої Матері «Почаївської» і до Стопи Богоматері в Успенському соборі лаври.

 Під час літургії молилися викладачі та студенти духовної школи. За богослужінням в храмі співав семінарський хор під керівництвом ієрея Андрія Романюка.

У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року У Почаївській семінарії звершено молебень з нагоди початку нового навчального року