Новости семинарской жизни

01.08.2016. Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела

04.07.2016. B неделю Всех святых епископ Серафим совершил Божественную литургию

20.06.2016. Єпископ Серафим звершив святкове богослужіння в день Святої Трійці в семінарії

16.06.2016. Зустріч в семінарії з прот. М. Данилевичем

14.06.2016. В Почаївській семінарії відбувся 23-й випуск

10.06.2016. В Почаївській Семінарії відбувся захист дипломних робіт

09.06.2016. На свято Вознесіння єпископ Серафим звершив святкову літургію в семінарському храмі

02.06.2016. Ректор Почаївської семінарії взяв участь в річному випуску в регентському училищі

26.05.2016. Хор Почаївської семінарії взяв участь у богослужінні в день в день Преполовіння П'ятидесятниці

18.05.2016. В Почаївській семінарії почалися екзамени

16.05.2016. Студенти Почаївської семінарії прийняли участь в концерті, присвяченому дню Матері

13.05.2016. В день пам'яті преп. Амфілохія в Почаївській семінарії звершили святкове богослужіння

11.05.2016. Вихованці семінарії відвідали школу-інтернат

08.05.2016. Митрополит Сергий в семинарии вручил церковные награды священнослужителям

03.05.2016. Епископ Серафим сослужил Блаженнейшему митрополиту Онуфрию в Почаевской Лавре

01.05.2016. Пасхальное богослужение в Почаевской семинарии

30.04.2016. Богослужение Великой Субботы в семинарии

29.04.2016. Богослужение Страстной Пятницы в семинарии

Семинарский храм

01.08.2016 г.
Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела

1 серпня 2016 року Православна Церква вшановує пам'ять преподобного Серафима Саровського. Преподобний Серафим є небесним покровителем ректора Почаївської духовної семінарії, єпископа Шумського Серафима....

 1 серпня 2016 року Православна Церква вшановує пам'ять преподобного Серафима Саровського. Преподобний Серафим є небесним покровителем ректора Почаївської духовної семінарії, єпископа Шумського Серафима.

 З такої нагоди в семінарському храмі відбулося урочисте богослужіння: всенічне бдіння та Божественна літургія.

 Вітали владику ректора не тільки викладачі та вихованці духовної школи, але прихожани та священнослужителі Білоцерківської єпархії. Єпископа Серафима прибув привітати з днем Ангела також митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій. Митрополит Сергій разом з єпископом Серафимом очолили Божественну літургію, під час якої їм співслужили викладачі в священному сані, а також духовенство Білоцерківської єпархії.

 По закінченню Літургії та молебна митрополит Сергій сердечно привітав єпископа Серафима. Від колективу викладачів владику ректора привітали протоієреї Борис Лепський та Олег Плаксій. З найкращими побажаннями владику ректора також привітали благочинні Кременецького та Шумського районів. Слід відмітити, що крім духовенства єпископа Серафима з днем Ангела привітав і дитячий хор при Почаївській семінарії, а також прихожани храму і гості з Білоцерківської єпархії.

 Нагадаємо, що саме в цей день, 22 роки тому назад, єпископ Серафим був рукоположений в єпископський сан і призначений на Білоцерківську кафедру.

Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела Ректора семінарії, єпископа Серафима, привітали з днем Ангела