Новости семинарской жизни

25.12.2014. Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець

24.12.2014. Вихованці Почаївської семінарії організували в школі-інтернат для дітей «Свято Миколая»

22.12.2014. В Почаївській Семінарії звершили акафіст Іісусу Сладчайшому

21.11.2014. Святкування Собору Архістратига Михаїла та всіх Небесних Сил у Семінарії

11.11.2014. Почаевская семинария торжественно отметила годичный акт

10.11.2014. Почаївська семінарія відсвяткувала день пам'яті преп. Іова Почаївського

08.11.2014. Хор Почаївської духовної семінарії прийняв участь у святкуванні ікони «Всех скорбящих радость»

23.10.2014. Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих

03.10.2014. Почаївські семінаристи відвідали православну Польщу

01.10.2014. Хор Почаївської Духовної Семінарії прийняв участь у святкуванні храмового свята в Тернополі

Семинарский храм

25.12.2014 г.| Гаїна Д.
Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець

  Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець.

 22 грудня 2014 року вихованці ПДС разом із учнями Кременецької школи інтернат виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець.

Ціль концерту полягала в тому, щоб показати методику роботи з школярами, проведення позакласних заходів та свят.

На завершення, адміністрація регентського училища роздала дітям подарунки, а вихованцям ПДС подякувала за те, що вони поділилися досвідом роботи з дітьми.

Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець Студенти Почаївської семінарії виступили з концертом у регентському училищі м. Кременець